BoomInk

je tattoo is een weerspiegeling van je persoonlijkheid

Elke tattoo wordt besproken tot in de details. Een tattoo weerspiegelt je persoonlijkheid en dit is onze job. Je eigen helpen weerspiegelen aan de hand van een tattoo.

We luisteren naar jouw ideeën en werken samen met jou om een tattoo te creëren die echt bij jou past. Kom langs en ontdek wat ons onderscheidt bij Boomink.

Mijn eerste tattoo was op mijzelf

Mijn naam is Ferry en ik ben de eigenaar van Boomink. Mijn moeder tatoeëerde 25-30 jaar geleden op het eiland Gran Canaria en vertelde me altijd dat inken iets voor mij was en dat ze me ermee ging helpen. Ik had het altijd druk met mijn werk en persoonlijk leven, dus er kwam nooit iets van.

Uiteindelijk begon ze 15 jaar geleden weer over tattoos en toen was de tijd aangebroken om het eens zelf te proberen. Toen heb ik mijn eerste tattoo gezet, op mijn eigen onderarm. Toen kwam een vriend van mij met de vraag: ‘Als je een tattoo bij jezelf kunt zetten, dan kun je vast ook een zetten bij mij!’ Ik wilde dit niet, aangezien dit niet de bedoeling was. Na enkele drankjes stemde ik er toch mee in en heb ik een tattoo bij hem gezet. Zijn broer zag dat het er goed uitzag en wilde ook een tattoo van mij!

Zo is het ontstaan. Inmiddels ben ik al tien jaar straightedge. Het begon allemaal met een tattoo op mezelf te zetten. De naald en de oudere apparaten lagen goed in mijn handen en ik had er blijkbaar meteen gevoel voor!

Sfeerbeelden

onze openingsuren

Kan ook vroeger of later in overleg

Dinsdag

12:00 – 18:00

Donderdag

12:00 – 18:00

Vrijdag

12:00 – 18:00

Zaterdag

12:00 – 18:00

Zondag

12:00 – 18:00

Maandag en woensdag: Gesloten

Laten we je idee bespreken

Op zoek naar een tattoo shop in Zandvoort? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we jouw idee samen kunnen bespreken!